Головна / Про компанию / Новини / НОВИЙ 13-літровий двигун 540 Л.С.

НОВИЙ 13-літровий двигун 540 Л.С.

9 Листопада 2020

Дотримуючись своїх обіцянок завжди розробляти рішення для задоволення вимог наших клієнтів, ми зрозуміли потребу в більш потужної версії 13-літрового двигуна, – коментує Олександр Власкамп, старший віце-президент, керівник підрозділу вантажівок Scania. – Наші рядні шестициліндрові двигуни є лідерами на ринку з точки зору паливної економічності. Вантажівки Scania з 13-літровими двигунами три роки поспіль завойовували титул “Green Truck” в Німеччині, і це дуже велике досягнення ».

Зараз Scania пропонує п’ять різних потужностей і експлуатаційні показники в шестицилиндрового версії Євро 6: 370, 410, 450, 500 і 540 к.с. Нова 540 версія має ту ж технологію, що і 500 к.с., наприклад фіксовану геометрію турбіни з підшипниками замість опорних підшипників.

«Потужна 540 версія двигуна, в першу чергу, передбачена для тих клієнтів і ринків, де норми по навантаженнях на передню вісь не дають можливим вибір V8, – продовжує Власкамп. – Але вони підійдуть кожному, хто потребує додаткової потужності. У поєднанні з відповідною коробкою передач, цей двигун буде доречним вибором для лісовозів або “тюльпанової експреса». Останні курсують автобанами Європи з порівняно невеликим вантажем, але їх власники уважно ставляться до витрати палива і середньої швидкості ».

Те, що об’єднує всі двигуни DC 13 – це паливна економічність і використання тільки технології SCR для очищення викидів. Надійність в поєднанні з сервісними контрактами з гнучким планом обслуговування сприяють зменшенню простоїв, в результаті забезпечує чудові показники по економічній експлуатації.

“Кращі показники по споживанню палива і висока потужність в поєднанні з легким вагою зроблять цей двигун привабливим вибором для багатьох клієнтів, – зазначає Власкамп. – 2700 Нм вже на 1000 об \ хв дозволяє все – від швидких перемикань передач і низьких оборотів до чудового зрушення з місця завдяки осях з колісним редуктором для лісовозів.